Vicepreședinte Pfizer, Dr. Michael Yeadon: Guvernul Vă Minte În Așa Hal Încât V-Ar Putea Duce La Moarte, Pe Voi Și Pe Copiii Voștri.

Vicepreședinte Pfizer, Dr. Michael Yeadon: Guvernul Vă Minte În Așa Hal Încât V-Ar Putea Duce La Moarte, Pe Voi Și Pe Copiii Voștri.

Fostul vicepreședinte Pfizer, Dr. Michael Yeadon: Guvernul vă minte în așa hal încât v-ar putea duce la moarte, pe voi și pe copiii voștri. Cel mai rău scenariu: o dictatură digitală ce l-ar face pe Hitler să pară mic copil. Scăparea, numai la Dumnezeu!

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință specializat în alergii și boli respiratorii, avertizează că guvernele vor continua să înșele populațiile și să mintă oamenii cu privire la diagnosticul, transmiterea și riscul bolilor infecțioase, informează EVZ.ro, preluând un articol LifeSiteNews.

Omul de știință  care a lucrat la Pfizer avertizează că guvernele și companiile farmaceutice vor continua să înșele și să înrobească oamenii.

Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Guvernele mint într-un mod care ar putea duce la moarte”. „Gândește-te și întreabă-te: de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental? Cred că răspunsul este: ei te vor ucide folosind această metodă. Or să te omoare pe tine și pe familia ta”, afirmă omul de știință.„Minciuna variantelor periculoase și pașapoartele de vaccin”Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință, specializat în alergii și boli respiratorii, care a petrecut 32 de ani în industrie conducând cercetarea medicamentelor noi, s-a retras din gigantul farmaceutic cu „cea mai înaltă funcție de cercetare” în domeniul său, și a vorbit exclusiv pentru LifeSiteNews.

În interviu, dr. Yeadon, spune că atât Pfizer, cât și alte companii de medicamente manipulează, constrâng și controlează mass-media și guvernele pentru a manipula oamenii în scopul profitului. El a abordat propaganda „demonstrabil falsă” din partea guvernelor ca răspuns la pandemia de coronavirus, inclusiv „minciuna” variantelor periculoase, potențialul totalitar al „pașapoartelor de vaccin” și probabibilitatea ridicată de a avea de-a face cu o „conspirație” care ar putea conduce la ceva cu mult mai amplu decât masacrul experimentat în războaiele din secolul XX.

Principalele idei expuse de fostul vicepreședinte al Pfizer:

Nu există „nici o posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.

Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. În același timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurării adevărului.

Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de completare” („rapel”) inutile pentru „variantele” coronavirusului. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de cele din actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19 .

Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au primit aprobare pentru autorizația utilizării de urgență, companiile medicamentoase nu vor mai fi obligate să „efectueze  studii clinice de siguranță”.

Astfel, acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și constrânse „trec de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în mușchii brațelor a sute de milioane de oameni, (injectând) o secvență genetică pentru care nu este nevoie și nici justificare”.

De ce fac asta? De vreme ce nu pare a exista nici un motiv benign, utilizarea pașapoartelor de vaccinare, la pachet cu o „resetare bancară” ar putea da într-un totalitarism cum nu s-a mai pomenit vreodată pe lume. Amintindu-ne de răul provocat de Stalin, Mao și Hitler, „depopularea în masă” rămâne o consecință logică.

SURSA

SOCIAL ULTIMELE STIRI