Dan Rădulescu: “Campania de împădurire a Președintelui Iohannis – o minciună cât o țară”

Dan Rădulescu: “Campania de împădurire a Președintelui Iohannis – o minciună cât o țară”

Dan Rădulescu, analist politic, a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu pentru a discuta despre cea mai mincinoasă campanie de împădurire, promovată de însuși președintele țării, despre luptele interne din cadrul PNL și despre angajarea Vioricăi Dăncilă la BNR.

Analistul politic vorbește despre campania de împădurire promovată de președintele Klaus Iohannis și politicienii din jurul său: Această campania are ca termen de finalizare anul 2035 și îmi amintește cumva și de campania România Educată, girată la fel de președintele Klaus Iohannis, cu un termen de finalizare identic, anul 2035. Asta înseamnă că până în 2035 rămânem needucați, rămânem proști și nici nu ne descurcăm la școală. Nu putem fi educați decât sub un înalt patronaj și doar până în anul 2035, după acest termen vom fi educați, frumoși și devreme acasă. Acestea sunt lovituri de imagine foarte bine gândite menite să distragă atenția populației de la problemele reale din țară. Toate aceste campanii masive de împădurire nu fac decât să acopere ceea ce s-a furat în ultimii 30 de ani. Practic, se plantează doar pentru a se avea ce să se fure mai încolo.

După cum s-a văzut în investigație, realitatea este alta decât cea care s-a prezentat la televizor, nu există nici măcar cei 12.000 de puieți plantați sau 50.000 de fagi, iar terenul este zonă virană. Unde sunt acei copaci, presupun că au fost cumpărați de firmele din partid, așa cum se obișnuiește. În România, pădurile nu sunt protejate și sunt exploatate haotic, iar oamenii încearcă prin tot felul de inițiative civice să suplinească incompetența autorităților. S-a ajuns ca oamenii să nu mai rabde furtul și să ia legea în propriile mâini, pentru că autoritățile care ar trebui să aplice legea nu o fac.”

Întrebat despre postul călduț pe care l-a primit doamna Viorica Dăncilă la BNR și ce competențe are fostul premier pentru postul de consilier, domnul Dan Rădulescu răspunde: “Trebuie să ne întoarcem în istorie și să vedem care sunt jocurile politice în BNR. Mugur Isărescu este printre ultimii “dinozauri” din sistem și încă rezistă. Isărescu a fost protejat de doamna Dăncilă și acum a venit momentul să fie răsplătită. Evident, pe banii noștri, pentru că postul este plătit din bani publici. Domnul Isărescu nu ar fi răsplătit-o pe doamna Dăncilă angajând-o la crama pe care o conduce. Probabil știe cât de competență este doamna Dăncilă, așa că o pune foarte frumos pe această mică sinecură politică unde primește 16.000 de lei pe lună.”

Urmăriți emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5D83lVqGD6/

SOCIAL ULTIMELE STIRI