Arena Națională. Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP!

Arena Națională. Șeful DNA, politicienii și FRF au stat la VIP!

Duminică seara, pe Arena Națională, Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, primii trei în topul selecțiilor all-time în echipa națională, au fost trimiși de FRF să urmărească meciul de la tribuna a II-a, la un loc cu ceilalți spectatori, fie că aceștia erau macedoneni, austrieci sau români care aveau tichet în zona respectivă.

Asta în timp ce în zona VIP a Arenei Naționale au luat loc politicieni sau personaje extrem cu funcții importante în organigrama FRF. 

Pe fotoliile de la VIP au luat loc Anca Dragu (președinta Senatului), Ludovic Orban (fost premier, președinte PNL), Dan Barna (vice-premier, președinte USR), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), dar și primarul Capitalei, Nicușor Dan, toți aceștia dintre cei aflați la putere. 

Apoi, Vasile Dâncu, din partea PSD și un apropiat al șefului FRF. Un loc privilegiat a avut și Crin Bologa, șeful Direcției Naționale Anticorupție, care a stat în dreapta ministrului de Interne.

Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. În interiorul arenei, în spatele locurilor de la oficială, sub tribuna I, a fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură de tip bufet suedez.

SOCIAL ULTIMELE STIRI