“Așa e creștinește” – spune Dacian Cioloș, după ce a votat pentru bărbaţii transsexuali care pot naşte

“Așa e creștinește” – spune Dacian Cioloș, după ce a votat pentru bărbaţii transsexuali care pot naşte

USR-PLUS a fost pus la zid, după ce europarlamentarii acestui partid au votat Raportul Matic, deși documentul vorbeşte despre “dreptul la avort” şi “bărbații transgen și persoanele non-binare ce pot să rămână însărcinate. Acum, Dacian Cioloș vine cu o explicație halucinantă.

Platforma mea politică în USR PLUS și în politica românească va fi să susțin drepturile cetățenilor indiferent de orientarea lor sexuală, de credințele personale sau de afilierile politice. Și fac asta creștinește. Pentru mine, a fi creștin înseamnă să-ți iubești aproapele și să-l ajuți să-și trăiască viața așa cum o decide, atâta vreme cât alegerile pe care le face nu fac rău celor din jur. După toate aparențele, acești politicieni trăiesc în ideea creștinismului care pedepsește, exclude și condamnă. Aruncă anateme și decid după cum vor ei ce înseamnă valorile creștine și cine e demn sau nu de ele. Pentru mine, creștinismul înseamnă umanitate, înțelegerea celuilalt, îmbrățișarea și dăruirea a ceea ce ai mai bun pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie(..)

În ceea ce mă privește, voi merge înainte susținând decizii și acțiuni politice prin care românii să trăiască liber și decent.

(..) e clar că avem în continuare nevoie de politicieni rezonabili și respectabili. Mergem mai departe cu bun-simț, indiferent de atacurile lor”, susține Dacian Cioloş pe Facebook.

Ce este clar, este faptul că nu avem cu siguranță nevoie de acești politicieni care numai „rezonabili și respectabili” nu sunt. Majoritatea românilor probabil fiind de acord cu această afirmație. Acești politicieni care nu aduc nimic bun României și românilor trebuie să plece cât mai repede, altfel vom continua sa fim martorii dar și complicii tuturor ilegalităților ce se vor petrece.

POLITICA SOCIAL ULTIMELE STIRI