Membru AUR, găsit cu droguri în Parlament

Membru AUR, găsit cu droguri în Parlament

Purtătorul de cuvânt al AUR, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat, în clădirea Parlamentului, cu un plic cu cannabis, potrivit surselor Realitatea Plus.

„In data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis Poliția Capitalei.

George Simion, unul dintre copreședinșii AUR, a afirmat că așteptă desfășurarea anchetei și „apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a declarat acesta, potrivit Realitatea Plus.

Și senatorul moldovean Andrei Busuioc, membru AUR, este cercetat de autoritățile din Republica Moldova pentru consum de droguri. În urmă cu șase ani, descoperindu-se aproape 400 de tufe de marijuana în grădina părinților săi. „Plantele au crescut singure”, spunea Busuioc, susținând  că dosarul a fost fabricat de anchetatori. 

POLITICA SOCIAL ULTIMELE STIRI