Liviu Dragnea: ,,Guvern eșuat și criminal. Ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre… Voi chiar vreți să exterminați toată România?

Liviu Dragnea: ,,Guvern eșuat și criminal. Ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre… Voi chiar vreți să exterminați toată România?

Fostul lider PSD Liviu Dragnea face acuzații grave către Guvernul României: ,,Prețul lemnelor de foc s-a dublat față de anul trecut! Prețul la gaze a explodat! Guvern eșuat și criminal. Ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre…”

,,Prețul lemnelor de foc s-a dublat față de anul trecut! Prețul la gaze a explodat! Guvern eșuat și criminal, cum să treacă românii prin iarnă? Cum să se descurce din salariile și pensiile de care v-ați bătut joc, cu toate exploziile de prețuri?

Nu era suficient că ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre, în ambulanțe, pe holurile spitalelor?

Acum, celor care supraviețuiesc deciziilor voastre criminale și dezastrului în care ne-ați adus, vreți să le luați chiar și pâinea, chiar și încălzirea, peste iarnă? Voi chiar vreți să exterminați toată România?

Ieșiți public și spuneți-le bătrânilor de la sate cum să își ia lemne și pâine, iarna asta, din pensie!

„Ieșiți public și spuneți-le bătrânilor de la sate cum să își ia lemne și pâine, iarna asta, din pensie!

Dragi români, este momentul să-i oprim! Până nu este prea târziu pentru întregul popor român! Veniți alături de noi în Alianța Pentru Patrie! Trebuie ca vocea românilor să fie auzită clar și răspicat.” scrie Liviu Dragnea pe pagina personală de Facebook.

POLITICA SOCIAL ULTIMELE STIRI