ONU stabilește utilizarea CIPURILOR pentru a IDENTIFICA întreaga umanitate

ONU stabilește utilizarea CIPURILOR pentru a IDENTIFICA întreaga umanitate

ONU stabilește utilizarea cipurilor până în 2030.

Un cip este un circuit integrat care poate fi utilizat în țesutul subcutanat în diverse scopuri, variind de la poliție sau verificarea stării de sănătate până la „ajustarea terapiilor” pentru unii pacienți.

Tehnologia își face loc în domeniul biointegrării tehnologice a elementelor străine, electronice sau optice, care stochează sau oferă informații despre noi. Dar unde sunt barierele legale sau etice?!

Știați că Organizația Națiunilor Unite intenționează să aibă cărți de identitate biometrice pentru fiecare om, femeie, copil de pe planetă până în 2030? Știați că o bază de date centrală din Geneva, Elveția, colectează deja o mulțime de date de pe aceste carduri?

ONU prezice că până în 2030 fiecare persoană va avea o identificare biometrică, care va fi valabilă în întreaga lume. Informațiile fiecărei persoane vor fi stocate într-o bază de date universală, situată în Geneva, Elveția.

Furnizarea Organizației Națiunilor Unite se adresează tuturor guvernelor lumii, care vor impune cetățenilor cardul ” Identitate Biometrică Universală”.

Acest nou program este un model pentru Noua Ordine Mondială și dacă intrați în subproiectele acestor noi obiective globale, veți găsi lucruri foarte alarmante.

ONU a implementat acest proiect în rândul refugiaților care au ajuns în Europa.

Sistemul colectează date privind amprente, recunoaștere facială și iris, așa cum este stabilit în singura documentație oficială pentru refugiați. Informațiile trimise către baza de date din Geneva, permit o monitorizare „eficientă”.

Potrivit unui raport a Find Biometricsautoritățile speră că, cu această tehnologie, vor putea atinge obiectivul de a avea acest tip de identificare la îndemână pentru orice bărbat, femeie și copil de pe planetă până în 2030.

Această inițiativă a fost inițial lansată de Banca Mondială, care colaborează cu Națiunile Unite și alte instituții pentru a atinge ” identitatea juridică”, cu scopul ca toate serviciile sa fie bazate pe id-uri digitale.

Dacă în acest moment cineva crede că aceste sisteme de control nu se vor răspândi în Europa și într-un deceniu în restul lumii, greșesc complet.

Dacă se va găsi ceva suspect la un cetățean, cipul poate fi dezactivat în orice moment, ceea ce face ca acesta să înceteze practic să existe, ca un fel de proscris în societate, nemaiputând cumpăra nimic.

Sursa:romanii-liberi.ro

SOCIAL ULTIMELE STIRI