Virgil Ianţu, despre România: Ţara, aflată pe mâini ce ar fi trebuit încătuşate demult, este distrusă zi de zi

Virgil Ianţu, despre România: Ţara, aflată pe mâini ce ar fi trebuit încătuşate demult, este distrusă zi de zi

Virgil Ianțu, pe numele real Virgil Gătăianțu a scris un text pe pagina sa de Facebook în care enumeră problemele existente ale României printr-o serie de întrebări.

„E normal să evit să urmăresc ştirile pentru că îmi fac rău fizic? E normal să am zilnic sentimentul de frustrare? E normal ca zilnic să fim călcaţi în picioare prin decizii politice?

E normal să privim cum ţara, aflată pe mâini ce ar trebui încătuşate demult, este distrusă zi de zi? E normal ca legile să fie scrise de cei pentru care legea nu există? E normal să dăm, prin lipsa de atitudine, liber la furt? E normal ca un „Ministru al Justiţiei” să fie călăul justiţiei?

Se pare că trăim aceste evenimente, acceptând faptul că ele au devenit o stare de normalitate. Ce se întâmplă cu România, ce se întâmplă cu noi? #romaniamea“, scrie Virgil Ianţu pe Facebook.

Ce putem face să schimbăm aceste lucruri oameni buni? Trebuie să ne mobilizăm și să începem să facem o schimbare. Este pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Copiii noştri vor fi mâine ceea ce suntem noi astăzi!

JUSTITIE POLITICA SOCIAL ULTIMELE STIRI