Se pregătea exterminarea noastră încă din anul 1980: reducerea populației trecute de 60 ani,oamenii trăiesc mai mult decât produc și asta costă scump societatea!

Se pregătea exterminarea noastră încă din anul 1980: reducerea populației trecute de 60 ani,oamenii trăiesc mai mult decât produc și asta costă scump societatea!

În special pe cei care încă mai cred în așa-numita pandemie – tortură la care suntem supuși zilnic, pentru a fi spălați pe creier – îi invităm să citească cum era gândită și cum se pregătea exterminarea noastră încă din anii 1980!

Astfel o să înțelegeți ce trăiți astăzi și cum sunteți mințiți în fiecare secundă.

Iată ce spunea într-un interviu Jacques Attali, consilierul lui François Mitterrand, în 1981:

„Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației.
Începem cu bătrânii, pentru că de îndată ce depășesc 60-65 de ani, oamenii trăiesc mai mult decât produc și asta costă scump societatea.
Apoi cei slabi, apoi cei inutili care nu ajută societatea și, în cele din urmă, proștii. Eutanasierea vizează aceste grupuri. Eutanasierea va trebui să fie un instrument esențial în societățile viitoare.

În cartea sa publicată în 1981 – Viitorul vieții – concluzionează: Eutanasierea va fi unul dintre instrumentele esențiale ale societăților noastre viitoare în toate cazurile. 

Într-o logică socialistă, pentru început, problema apare după cum urmează: logica socialistă este libertatea și libertatea fundamentală este sinuciderea; în consecință, dreptul la sinucidere directă sau indirectă este, prin urmare, o valoare absolută în acest tip de societate.

Viața, atunci când este prea insuportabilă sau din punct de vedere economic prea costisitoare, va apărea sinuciderea și va fi o practică obișnuită. Prin urmare, cred că eutanasierea, fie că este o valoare a libertății, fie că este o marfă, va fi una dintre regulile societății viitoare.

În cartea sa publicată în 1981 – Viitorul vieții – concluzionează: „Eutanasierea va fi unul dintre instrumentele esențiale ale societăților noastre viitoare în toate cazurile. Într-o logică socialistă, pentru început, problema apare după cum urmează: logica socialistă este libertatea și libertatea fundamentală este sinuciderea; în consecință, dreptul la sinucidere directă sau indirectă este, prin urmare, o valoare absolută în acest tip de societate. Viața, atunci când este prea insuportabilă sau din punct de vedere economic prea costisitoare, va apărea sinuciderea și va fi o practică obișnuită. Prin urmare, cred că eutanasierea, fie că este o valoare a libertății, fie că este o marfă, va fi una dintre regulile societății viitoare.

Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Dar ii facem să creadă că este pentru binele lor.

Suprapopularea este ceva care este prea costisitor din punct de vedere economic. Și, din punct de vedere social, este mult mai bine atunci când mașina umană se oprește brusc decât atunci când se deteriorează treptat… Nici nu vom putea testa milioane și milioane de oameni pentru inteligența lor.

Pariați că vom găsi sau vom provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, un virus care afectează bătrânii sau oamenii grași, nu contează, cei slabi îi vor ceda, cei temători și proștii vor crede în el și vor căuta tratament. Selecția idioților are apoi grijă de ea însăși….”

(Viitorul vieții – Jacques Attali, 1981Interviuri cu Michel Salomon, colecția ”Les Visages de l’avenir” (sau Fețele viitorului), éditions Seghers.

SOCIAL ULTIMELE STIRI