Parchetul General trimite DNA să investigheze posibile acte de corupție comise chiar de… șeful DNA

Parchetul General trimite DNA să investigheze posibile acte de corupție comise chiar de… șeful DNA

În luna mai 2020, procurorul-șef adjunct al DNA, domnul Codrin Gavra, a primit foloase necuvenite, constând în servicii de cazare și masă într-o unitate de cazare a MAI, ce deservește exclusiv personalul MAI sau omologi ai lor din alte state. (puteți revedea AICI detaliile), notează jurnalistul Alexandru Căutiș.

Pentru ca procurorul numărul doi al DNA pe țară, Codrin Gavra, să primească aceste foloase necuvenite, a făcut cerere procurorul-șef al DNA, deci numărul unu al DNA, Crin Bologa. Am cerut MAI să-mi indice cu exactitate care este temeiul legal pentru care Codrin Gavra, la solicitarea lui Crin Bologa, a primit cazare și hrană, în luna mai 2020, din partea MAI. NU am primit răspuns de la MAI, ceea ce indică faptul că nu (mai) exista în 2020 un temei legal pentru așa ceva.

Am solicitat Poliției lămurirea situației, iar Poliția a înaintat la Parchetul General solicitarea mea. Astăzi, surpriză, Parchetul General îmi transmite că „întrucât se relevă posibila încălcare a unor dispoziții legale” a transmis spre soluționare acest caz la … DNA. Cu alte cuvinte: Să decidă DNA dacă șefii DNA se fac vinovați de acordarea de foloase necuvenite unuia dintre șefii DNA! Aceasta este Justiția din România!

JUSTITIE SOCIAL ULTIMELE STIRI