Jurnalistul Remus Radoi  a vorbit despre protestul din 2 octombrie în exclusivitate la Gold FM

Jurnalistul Remus Radoi a vorbit despre protestul din 2 octombrie în exclusivitate la Gold FM

Invitat în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de marți, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM , Remus Rădoi a avut o scurtă intervenție menită să dezvăluie noi detalii despre protestul din data de 2 octombrie, din Piața Victoriei, notează solidnews.ro

Ulterior protestului din Piața Victoriei de week-end-ul trecut, organizat de George Simion și Diana Șoșoacă, Remus Rădoi ar fi fost acuzat că îi ține partea liderului AUR.

Deja se cunoaște la ora actuală că mitingul din capitală s-a transformat dintr-un protest pașnic împotriva măsurilor guvernului și împotriva scumpirii facturilor, într-un scandal penibil și dezamăgitor în urma căruia oamenii veniți din întreaga țară au părăsit Piața Victoriei îndurerați de înfrângerea suferită.

Remus Rădoi a intervenit la Gold FM pentru a-și expune propria perspectivă în legătură cu cele întâmplate la protest. Poate puțină lume cunoaște faptul că de sonorizarea din stradă și de amenajarea scenei s-a ocupat la multe dintre protestele din ultimii ani firma lui Remus Rădoi.

„Chiar dacă i-am ajutat cu materialele necesare, în nici un caz nu am avut vreo implicare în a susține vreuna dintre părți”, declară Remus Rădoi.

Ba mai mult decât atât, „eu mă declar dezamăgit de ambele tabere și pot să spun că nu mi-a venit să cred că doi oameni politici cum sunt George Simion și Diana Șoșoacă ar fi putut vreodată să lase atât de mulți oameni să plece complet dezamăgiți și supărați spre casele lor”.

Este foarte nociv ce s-a întâmplat duminică și cu siguranță oamenii vor fi mai reticenți cu privire la participarea la următorul miting, conform spuselor lui Remus Rădoi. 

Afaceristul nu exclude posibilitatea ca toată debandada creată să fi fost de fapt dictată de oamenii din spatele partidelor AUR și SOS România și consideră că e posibil ca liderii suveraniști să fie tot șantajați și programați să acționeze într-o anumită manieră. 

Marea dezamăgire rămâne faptul că românii au ieșit în stradă într-un număr relativ mare doar pentru că au fost încurajați de partide politice. Ar fi mai bine ca oamenii să ia situația în propriile mâini și să protesteze din proprie inițiativă.

SOCIAL ULTIMELE STIRI