O prezentatoare de la NBC vaccinată, în vârstă de 44 de ani, a fost spitalizată aproape 10 zile pentru o inflamație severă a inimii: Nu știu de ce că sunt foarte sănătoasă, a spus ea

O prezentatoare de la NBC vaccinată, în vârstă de 44 de ani, a fost spitalizată aproape 10 zile pentru o inflamație severă a inimii: Nu știu de ce că sunt foarte sănătoasă, a spus ea

La fel ca majoritatea dintre voi, nu știam decât vag că MSNBC încă mai există, așa că am ratat întoarcerea triumfală a lui Vossoughian în fața a sute – posibil mii – de telespectatori. Dar se pare că unii cititori de la Adevăruri nespuse sunt și ei telespectatori MSNBC (nu mama mea, bine!), scrie Alex Berenson într-o notă specifică pe contul său de Substack., făcând referire la o jurnalistă a MSNBC, care a suferit de curând o serie de cardiopatii neașteptate. 

Vossoughian ne dă din start un exemplu în materie de sănătate, continuă el:

Nu mănâncă carne, nu fumează, practică yoga și, până la sperietura recentă, alerga 11 km pe zi de trei-patru ori pe săptămână. În afară de faptul că muncește prea mult (dar cum să nu muncească? Ce s-ar face telespectatorii ei fără ea?), ea este într-o formă perfectă. Va trăi veșnic, în cuvintele lui Liam Gallagher. Corpul ei este o țară a minunilor. Ei bine, a fost un tărâm al minunilor până la sfârșitul lunii decembrie, când Vossoughian a avut dureri misterioase în piept timp de 10 zile, culminând cu dureri de piept și de umăr atât de puternice încât a ajuns la urgențe.

Acolo a fost diagnosticată cu pericardită, care era suficient de gravă pentru a necesita o procedură de drenare a lichidului din sacul din jurul inimii. A fost ținută în spital timp de patru nopți înainte de a fi externată. Dar, la trei zile după aceea, a simțit „un fluture” în inimă – sau, mai puțin poetic, o aritmie – și a fost spitalizată din nou, cu miocardită, pentru încă cinci nopți, unde i s-au făcut mai multe teste înainte de a fi externată.


Nici măcar Dr. Rochelle Walensky nu ar numi „ușor” un caz de mio-opericardită care a necesitat nouă zile de spitalizare. Dar ce ar fi putut cauza boala subită a lui Vossoughian? Se întreabă autorul acestui articol.

Ei bine, dumneavoastră (și Pfizer!) veți fi încântați să aflați că produsul său cel mai bine vândut nu este niciodată menționat în acest segment. Și nici cuvântul care începe cu „V” și se termină cu „N”. Și nici acele litere amuzante A-R-N-! Nici Comirnaty, nici Spikevax, nici BNT162b2.  Și totuși, iată că a mărturisit public vaccinarea:

Sursa: ActiveNews

SOCIAL ULTIMELE STIRI