Aspartam (e 951): ucigașul tăcut

Aspartam (e 951): ucigașul tăcut

Aspartamul poate fi găsit în întreaga lume ca înlocuitor al zahărului în alimente și băuturi răcoritoare, cum ar fi Coca Cola light, Pepsi light și alte produse ușoare. Produsele ușoare sunt vândute pentru pierderea în greutate, dar de fapt duce la creșterea în greutate, deoarece organismul tău tânjește la carbohidrați. Această substanță modifică, de asemenea, chimia și structura creierului. Alterează nivelul de dopamină din creier și este deosebit de mortal pentru oricine cu boala Parkinson, informează LEEFBEWUST.

Aspartamul este foarte toxic. Aspartamul conține alcool metilic. Când ajunge la o temperatură de peste 30 de grade, alcoolul metilic din Aspartam este transformat în formaldehidă și apoi în acid formic, provocând din nou acidoză metabolică. Grupată în aceeași clasă de toxine ca cianura și arsenul, formaldehida este o substanță toxică mortală. Singura diferență este că formaldehida ucide încet.

Efecte secundare ale aspartamului

Există 92 de efecte secundare documentate ale aspartamului. Majoritatea acestor efecte secundare sunt neurologice, deoarece aspartamul distruge sistemul nervos. Unul dintre aceste efecte secundare este boala Lupus, în special la cei care consumă Coca Cola sau Pepsi. Lupusul se încadrează în bolile reumatice și este adesea abreviat ca LE sau SLE. Este o boală autoimună, adică o boală în care sistemul imunitar este perturbat.

Când cineva ia lupus ca urmare a luării de aspartam, medicii de obicei nu știu că aspartamul este vinovat. Lupusul devine un pericol de viață cu consumul continuu de aspartam. După oprirea aportului de aspartam, simptomele lupusului vor scădea. Se crede că odată ce ai lupus, îl ai pentru tot restul vieții, dar nu este cazul. Lupusul poate fi vindecat cu un tratament special.

Intoxicația cu aspartam este adesea diagnosticată ca SM (scleroză multiplă). Metanolul toxic imită MS. Deci oamenii pot fi diagnosticați cu SM atunci când nu o au. MS nu este o condamnare la moarte când metanolul este vinovat. Când persoanele care au fost otrăvite cu aspartam încetează să ia aspartam, majoritatea simptomelor de SM vor dispărea.

Există multe cazuri cunoscute în care diagnosticul de SM a fost revocat. Din ce în ce mai mulți oameni care sunt dependenți de băuturile Diet Coke sunt diagnosticați cu SM. Acest lucru este valabil și pentru alte boli. Dacă utilizați aspartam și aveți anumite simptome de fibromialgie, cum ar fi crampe, dureri fulgurante, amorțeală la picioare, crampe, amețeli, dureri de cap, tinitus, dureri articulare, depresie, anxietate, vorbire tulbure, vedere încețoșată sau pierderea memoriei, probabil că nu aveți fibromialgie, dar ai fost otrăvit cu aspartam.

La o conferință a Asociației Americane a Medicilor, medicii au recunoscut că nu știu ce cauzează SM (Scleroza Multiplă) și Lupusul. Se crede că fenilalanina din aspartam provoacă convulsii și produce serotonină care provoacă depresie maniacal, atacuri de panică, furie și violență. Un medic de la Conferința Asociației Profesioniste Americane a Medicilor spune: „Vorbim despre o plagă de boli neurologice cauzate de această otravă mortală”.

Ce spun medicii despre aspartam?

Aspartamul este mai ales mortal pentru diabetici. Toți medicii știu ce face alcoolul metilic diabeticilor. Există multe cazuri în care medicii diagnostichează retinopatia în timp ce aceasta este cauzată de aspartam. Aspartamul nu controlează nivelul zahărului din sânge, determinând mulți pacienți să cadă în comă. Dintre diabeticii care au trecut de la consumul de zaharină la aspartam, mulți dintre acești oameni au intrat în comă.

Doi medici de seamă, Dr. RL Blaylock și Dr. HJ Roberts, au scris o carte despre intoxicația cu aspartam. Dr. Cartea lui Blaylock se intitulează: Excitotoxins: The Taste That Kills. Dr. Roberts, specialist în diabet și expert la nivel mondial în otrăvirea cu aspartam, a scris o carte intitulată „Apărarea împotriva bolii Alzheimer”.

Dr. Roberts și-a dat seama ce se întâmplă când aspartamul a fost comercializat și utilizat pentru prima dată de consumatori. El a spus că pacienții săi diabetici care au luat aspartam au suferit pierderi de memorie, confuzie și pierdere severă a vederii. Metanolul din aspartam este transformat în formaldehidă în retina ochiului, ceea ce poate face oamenii să orbească.

Pierderea memoriei se datorează faptului că acidul aspartic și fenilalanina sunt neurotoxice fără alți aminoacizi care se găsesc în proteine. Dr. Roberts vorbește despre modul în care otrăvirea cu aspartam exacerbează boala Alzheimer. Femeile cu vârsta de 30 de ani și peste au dezvoltat boala Alzheimer ca urmare a utilizării aspartamului.

De asemenea, s-a demonstrat că aspartamul provoacă cancer. În testele de laborator, aspartamul a fost administrat animalelor care au cauzat tumori cerebrale. Fenilalanina s-a transformat în DXP, care provoacă tumori cerebrale.

Lista produselor cu aspartam este doar în creștere

Audierile au avut loc când aspartamul a fost aprobat inițial de FDA din SUA pentru utilizare în 100 de produse diferite. Această listă de 100 a fost extinsă la peste 5000 de produse care conțin aspartam, iar brevetul a expirat.

Aspartamul este acum disponibil în peste 90 de țări din întreaga lume. Tinerii beau o mulțime de băuturi răcoritoare Diet Coke, motiv pentru care sunt cei mai vulnerabili la intoxicația cu aspartam.

Avertizați pe toată lumea despre pericolele îndulcitorilor precum aspartamul. Pe etichetele produselor pe care scrie „fără zahăr” sau „0% zahăr”, știți că poate conține aspartam.

Surse:
– Cartea: ”Aspartamul, este sigur?”, scrisă de Dr. HJ Roberts
– Cartea: „Excitotoxins: The Taste That Kills”, scrisă de Dr. RL Blaylock
– Viață holistică sănătoasă.com
– SweetPoison.com
– ScienceDirect.com
– WNHO.net
– NCBI

SANATATE SOCIAL ULTIMELE STIRI