Un nou regim totalitar capătă tot mai multă putere la nivel mondial-Cristian Terheș.

Un nou regim totalitar capătă tot mai multă putere la nivel mondial-Cristian Terheș.

Am trăit într-un regim autoritar în Europa de Est și acum noi vedem modul în care un nou regim totalitar capătă tot mai multă putere la nivel mondial, a spus, duminică, europarlamentarul Cristian Terheș, la „International Crisis Summit”.

Duminică, în a doua zi a summitului, Cristian Terheș a vorbit despre importanța dezbaterii și a libertății de exprimare într-o societate deschisă, potrivit unui comunicat transmis de AUR.

„Multă lume la Bruxelles se întreabă de ce noi, câțiva membri ai Parlamentului European din Europa de Est, ne-am luptat cu aceste măsuri abuzive în timpul pandemiei de Covid. Și răspunsul meu a fost următorul: pentru că noi venim din Europa de Est! Nu doar că știm ce este tirania, noi am trăit în ea. În mod evident, bunicii, părinții noștri ne-au spus despre comunism, dar voi, cei din Europa de Vest, ați fost binecuvântați să trăiți într-o societate liberă după cel de-al Doilea Război Mondial, noi nu am fost. Experiențe precum aceasta pot fi împărtășite de orice român. Imaginați-vă cum este să crești și să te duci la coadă să stai ore întregi să îți cumperi lapte, carne, totul era raționalizat. (…)

Pentru noi, cei de la Parlamentul European, să ne dăm seama ce s-a întâmplat a fost ca o trezire. Ne-am gândit că nu mai vrem să trăim în această societate și ne-am dus și am spus tuturor că nu este în regulă ca guvernele să oblige oamenii să se vaccineze cu produse pe care nici măcar nu le vor. Nu dezbat dacă așa zisele vaccinuri sunt bune sau nu, asta e treaba experților. (…) Dacă cineva vrea să ia această decizie, să fie injectat cu un produs medical, decizia trebuie să aparțină persoanei în cauză și nu mie. Am depus un jurământ atunci când am fost ales să apăr drepturile fundamentale ale oamenilor și vreau să îl respect”, a subliniat europarlamentarul român.

În finalul intervenției sale, Cristian Terheș a avertizat asupra creșterii puterii unui nou regim totalitar la nivel mondial. El a subliniat că, având în vedere experiența sa într-un regim totalitar și autoritar în Europa de Est, este în măsură să recunoască semnele unui astfel de regim.

„Acum înțelegem că am avut dreptate să apărăm drepturile fundamentale ale oamenilor, să luptăm pentru tot ceea ce am jurat să apărăm. În calitate de medici trebuie să puteți să aveți dreptul de a prescrie medicamente potrivite pentru pacienții dumneavoastră. Este absurd ca eu, un ales, să votez în Parlament ce să prescrie medicul la cabinet. (…) Am trăit într-un regim totalitar și autoritar până acum 30 de ani în Europa de Est. Dumneavoastră, cei din Vest, nu ați experimentat aceste lucruri. Problema este că noi vedem acum modul în care un nou regim totalitar capătă tot mai multă putere la nivel mondial”, a conchis Cristian Terheș.

Dr. Robert Malone, un om de știință renumit, medic, autor și comentator politic recunoscut la nivel internațional, a spus în cadrul discursului său că „răspunsul global de acum 4 ani cu siguranță a fost un eșec total”.

„Am pregătit împreună cu ceilalți medicii o listă de 750 de studii științifice care vorbesc despre efectele adverse. Doctor Trozzi a pregătit o altă listă de 1000 de referințe verificate care sunt găsite și pe site-ul lui. (…) Este vremea să îngropăm aceste idei și politici totalitare care ne sunt impuse pentru a avansa interesele corporative globale. Apărarea libertății medicale este un loc bun de început. Nu uitați niciodată înțelepciunea Sfântului Augustin: adevărul este ca un leu – nu trebuie să îl aperi, ci trebuie să îl eliberezi și o să se apere singur. Așadar, fiți voi leul și nu victima!”, a spus Dr. Robert Malone.

În perioada 18-19 noiembrie s-a desfășurat la Parlamentul României cea de-a patra ediție a evenimentului International Crisis Summit (ICS), eveniment organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și The Grassroots Association, la care au luat parte experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume.

SOCIAL ULTIMELE STIRI