Jandarmeriță de la BSIJ, prinsă cu droguri în poșetă

Jandarmeriță de la BSIJ, prinsă cu droguri în poșetă

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a fost prinsă cu droguri în poșetă, în timpul unui control de rutină în trafic, în București.

Sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac avea în geantă mai multe pliculețe cu un praf alb, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi cocaină. Prinsă în fapt, femeia ar fi dat vina pe o prietenă.

Reprezentanții Jandarmeriei Române au transmis un comunicat, după acțiunea din 19 noiembrie.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, în urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a anunțat Jandarmeria Română.

JUSTIȚIE SOCIAL ULTIMELE STIRI