Au uitat că reprezintă legea! Doi poliţişti s-au bătut pe o stradă din Slatina, după o şicanare în trafic

Au uitat că reprezintă legea! Doi poliţişti s-au bătut pe o stradă din Slatina, după o şicanare în trafic

Doi polițiști din Olt s-au bătut duminică în trafic pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, iar unul dintre ei a ajuns la urgență la spital pentru îngrijiri, potrivit unui comunicat al poliției.

„La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt”, transmite IPJ Olt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne”, se arată în finalul comunicatului.

JUSTIȚIE SOCIAL ULTIMELE STIRI