Nou studiu, semnalat de dr. Peter A. McCullough, confirmă afecțiuni cardiovasculare la un număr semnificativ de vaccinați anti-covid

Nou studiu, semnalat de dr. Peter A. McCullough, confirmă afecțiuni cardiovasculare la un număr semnificativ de vaccinați anti-covid

Simptomele cardiovasculare după vaccinarea anti-covid-19 au dus la o rată de spitalizare de 27,1%

În practica mea clinică și în literatura revizuită de colegi, simptomele cardiovasculare sunt frecvente după vaccinarea anti-covid-19 și pot include dureri/presiune în piept, palpitații, presincopă, sincopă, dificultăți de respirație, intoleranță la efort, dureri de cap, printre multe alte simptome raportate. Care sunt consecințele acestor efecte secundare?”, scrie dr. Peter A. McCullough într-o postare pe blogul său, în care semnalează apariția unui studiu recent în revista Cureus.

Sheriff și colab. au efectuat un sondaj în Arabia Saudită, întrebând în special despre simptomele cardiovasculare după vaccinare. Un chestionar online constituie o modalitate ideală de a descoperi adevărul atunci când au fost exercitate presiuni accentuate asupra oamenilor pentru a-i forța să se vaccineze.

Studiul a fost efectuat în perioada 17 septembrie 2023 ‒ 16 noiembrie 2023, cu 804 voluntari participanți cu vârsta de peste 18 ani, din diferite regiuni geografice, pentru a se asigura un eșantion reprezentativ. Studiul a fost efectuat pe persoane care au prezentat anterior apariția și durata complicațiilor cardiace diagnosticate de un medic după vaccinare, care au variat de la mai puțin de o lună la 12 luni…Afecțiuni preexistente au fost raportate de participanți, diabetul (48,26 %) și hipertensiunea arterială (56,72%) fiind cele mai răspândite… Majoritatea participanților (92,79%) au raportat că au primit vaccinurile ARNm, cele de la Pfizer-BioNTech (43,18%) și Moderna (27,49%) fiind alegerile predominante… În luarea deciziei de a se vaccina au fost influențați inclusiv de profesioniștii din domeniul sănătății (22,89%) și de agențiile guvernamentale de sănătate (34,45%).”

Peste jumătate dintre respondenți au menționat că au fost influențați de un profesionist din domeniul sănătății sau de o agenție guvernamentală în decizia lor de a se vaccina. Potrivit rezultatelor, 27,1% au suferit simptome cardiovasculare care au necesitat internare, iar 15,8% au ajuns în secția de terapie intensivă. Acestea sunt procente semnificative de oameni care au necesitat îngrijire în spital și/sau UTI. Niciodată nu a existat un astfel de vaccin cardiotoxic distribuit în masă. Sunt necesare mai multe date despre aceste cazuri, inclusiv date despre diagnostic, tratament și evoluție, precum și despre spitalizări recurente și decese, încheie dr. Peter A. McCullough.

SANATATE ULTIMELE STIRI