Cazul bărbatului de 47 de ani, mort după injecţia cu AstraZeneca: legiştii au găsit cheaguri de sânge în organele interne

Cazul bărbatului de 47 de ani, mort după injecţia cu AstraZeneca: legiştii au găsit cheaguri de sânge în organele interne

Schimbare radicală de situaţie după examenul de laborator al probelor prelevate în urma autopsiei bărbatului de 47 de ani din Gorj, care a murit la o zi după ce a fost vaccinat cu AstraZeneca.Probe microbiologice provenind din organele celui decedat au indicat cheaguri de sânge.

La nivel macroscopic, medicii anatomopatologi nu au putut vedea decât un infarct miocardic acut întins.La laborator însă, în probele din organe au fost identificate tromboze.

Medicii care au efectuat autopsia au prelevat probe din toate organele interne şi toate au indicat tromboze.

Rezultatele autopsiei nu au fost încă date publicității în mod oficial.Săptămâna viitoare urmează să se întrunească o comisie de constatare a decesului la Spitalul din Târu Jiu, care ar trebui să treacă aceste constatări în certificatul de deces. Documentul ar urma să ajungă pe masa anchetatorilor care au deschis dosar penal pentru a stabili dacă există o legătură de cauzalitate între vaccin şi deces.

Inginerul în vârstă de 47 de ani, din Gorj, a murit la o zi după administrarea primei doze de vaccin AstraZeneca în data de 28 februarie.

Sursa:antena3.ro

SANATATE SOCIAL ULTIMELE STIRI