Klaus Schwab solicită aprobarea paşaportului global de sănătate pe baza microcipului ce este implantabil

Klaus Schwab solicită aprobarea paşaportului global de sănătate pe baza microcipului ce este implantabil

Într-un interviu din 2016 care de abia acum atrage atenția lumii, Schwab, care este și fondatorul agendei globaliste Great Reset, a explicat că, în decurs de un deceniu, omenirea va avea microcipuri implantabile care vor servi drept permis global de sănătate.

Reporterul l-a întrebat pe Schwab în franceză, „Vorbim despre cipuri care pot fi implantate. Când va fi asta?Cu siguranță în următorii 10 ani, a răspuns Schwab.Și la început le vom implanta în hainele noastre. Și pe urmă ne-am putea imagina că le vom implanta în creierul nostru sau în pielea noastră.”

Klaus Schwab a mers chiar mai departe, descriind visul transumanist al globaliștilor despre ofuziunedirectă a conștiinței cu lumea digitală. Și până la urmă, poate, va exista o comunicare directă între creierul nostru și lumea digitală”, a spus el. „Ceea ce vedem este un fel de fuziune a lumii fizice, digitale și biologice.”

El a insistat că oamenii vor putea în curând să spună pur și simpluVreau să fiu conectat cu cineva anume acum pentru a-și lega direct conştiinţa cu cea a altei persoane.

SOCIAL ULTIMELE STIRI