Senatul Statelor Unite a anunțat astăzi: „Corona este o minciună”!

Senatul Statelor Unite a anunțat astăzi: „Corona este o minciună”!

Urmăriți declarațiile oficialilor americani.

Aveti aici un link care duce spre declaratiile de ultima ora.

„Senatul american anunta deschiderea mai multor anchete care vizeaza in mod special, urmatoarele aspecte.

1. Cine a ascuns si de ce, originea virusului. Aceasta ancheta ca si multe altele, il vizeaza in mod direct pe Fauci, care conform ultimelor date, este pasibil de puscarie pe viata.

2. De ce a luat OMS-ul acele masuri absurde si cretine in perioada pandemiei, care au dus la ingroparea economiei mondiale, decesul sute de mii de persoane, precum si la tensiuni sociale fara precedent?

3. Cine a dat dreptul retelelor sociale sa cenzureze informatiile, dupa bunul lor plac? Cine si de ce, a dat atata putere retelelor sociale incat sa cenzureze doctori specialisti cu zeci de ani de experienta, care aveau opinii contrare legat de fenomenul Covid? Cine a dat si de ce, atata putere retelelor sociale incat toata populatia lumii sa vada doar stirile pe care le doreau un grup restrans de persoane, incat sa provoace doar panica si haos? Cine a permis retelelor sociale sa inchida gura tuturor celor care reprezentau o voce impotriva fenomenului Covid 19? Cine a permis retelelor sociale sa baneze chiar si un presedinte american, doar pentru ca avea o alta opinie?

4. Cine si de ce, a restrictionat tratamentele ieftine pentru Covid 19 care puteau opri pandemia chiar de la inceput? Medicamente precum Ivermectina!

5. Anchetele vizeaza inclusiv modul prin care au fost facute finantarile si sponsorizarile!

Senatul american a anuntat ca absolut toti cei implicati in fenomenul Pandemia Covid 19, vor fi trasi la raspundere. S-a cerut deja declasificarea tuturor dosarelor din timpul pandemiei,scrie oficialmedia.

Anchetele vizeaza exact subiectele pe care le dezbatem impreuna de peste un an de zile!Asa cum am spus de fiecare data…„Timpul le rezolva pe toate!”, scrie Ursache Florin pe contul de facebook.

E oficial!

Senatul SUA a anunțat azi, practic, că această pandemie reprezintă o minciună de la un capăt la altul, că mass-media-mincinoasă a acoperit adevărul și că s-au cenzurat informațiile despre tratamente, teste, decese, etc.

Big Pharma, Big Tech, Big Media, WHO (OMS) vor fi trași la răspundere; se vor înființa Comitete de analiză în Senatul Statelor Unite ale Americii care vor analiza cum de s-a ajuns la mascarada pandemică, de ce s-au luat măsurile aberante și inutile din 2020 dar și proveniența finanțărilor precum și sursa (originea) virusului …

SOCIAL ULTIMELE STIRI