Nanoboții din vaccinuri , ne extrag fierul din sânge : Hidrogel magnetic

Nanoboții din vaccinuri , ne extrag fierul din sânge : Hidrogel magnetic

Ar putea progresele în hidrogel magnetic să fie motivul bizarului fenomen de magnetizare postvaccinală COVID?

Această realitate devine foarte bine documentată, numeroși oameni vaccinați COVID din întreaga lume demonstrând pe video că un magnet se va lipi pe brațul lor la locul injectării, dar nicăieri altundeva pe corpul lor: https://infoclashnews.com/why-are-magnets-sticking-to-the-covid-vaxxed/

TimTruth.com (https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://timtruth.com/) a lansat o altă compilație, de data aceasta o versiune de 47 de minute, cu oameni de toate vârstele și culturile care arată ce se întâmplă.

Reprezintă dovezi copleșitoare că acesta este un eveniment real, în ciuda a ceea ce susțin dezamăgitorii și apologeții vaccinurilor, recunosc (în anumite situații) că această injecție chimică de cocktailuri este un non-vaccin. În unele videoclipuri, oamenii își iau același magnet de pe braț și îl lipesc pe frigider.

Nanoparticulele metalice sunt o presupunere bună pentru a explica ce s-ar putea întâmpla.

Ca punct de plecare, să definim cuvântul Hidrogel: o rețea de lanțuri polimerice reticulate care sunt hidrofile, uneori găsite ca un gel coloidal în care apa este mediul de dispersie. Un solid tridimensional rezultă din faptul că lanțurile polimerice hidrofile sunt ținute împreună prin legături încrucișate. ”

Acest articol militar pe care l-am citat anterior afirmă că Hidrogelul dezvoltat (de Profusa cu ajutorul DARPA) ar fi compus din 2 părți – „lanțuri polimerice” și „o componentă electronică”. Electronica conține aproape întotdeauna sau întotdeauna metal.

Un studiu din martie 2020 intitulat Recent Advances on Magnetic Sensitive Hydrogels in Tissue Engineering aprofundează, analizând modul în care hidrogelurile magnetice (care sunt realizate folosind particule pe bază de oxid de fier și diferite tipuri de matrice de hidrogel) sunt utilizate în aplicații biomedicale pentru ingineria țesuturilor (medicament regenerativ care repară țesutul corporal deteriorat).

Aparent, acestea sunt o substanță adecvată datorită biocompatibilității lor, arhitecturilor controlate șirăspunsului inteligent la câmpul magnetic de la distanță”, ceea ce este un cadou pe care îl pot controla de la distanță prin intermediul rețelei inteligente (5G de exemplu).

Tehnologia din arena publică este deja destul de avansată, ceea ce înseamnă că tehnologia reală ascunsă în programele militare compartimentate este mult, mult avansată. Raportul prevede:

Hidrogelurile au fost introduse în aplicația biomedicală pentru a oferi o schelă tridimensională reglabilă pentru aderența, migrarea și / sau diferențierea celulelor și ar putea fi, de asemenea, concepute ca platformă pentru eliberarea controlată de citokine și medicamente în ingineria țesuturilor și livrarea medicamentelor … Recent, hidrogelul cu reacție magnetică, ca un fel de hidrogeluri inteligente, a fost introdus în aplicații biomedicale în îmbunătățirea activităților biologice ale celulelor, țesuturilor sau organelor.Acest lucru este atribuit în principal reacției sale magnetice la câmpul magnetic extern … Hidrogelurile magnetice sunt fabricate din materiale compozite care posedă biocompatibilitate, biodegradare și capacitate de reacție magnetică”.

,, La fel ca orice tehnologie, ar putea fi folosită pentru bine sau rău, iar acest studiu se concentrează exclusiv pe modul în care ar putea fi folosit pentru bine, adică pentru regenerarea țesuturilor. Cu toate acestea, nu se spune nimic despre modul în care acest lucru avansează agenda transumanismului. Studiul se încheie cu o notă de precauție: În plus, ar trebui luată mai multă atenție în evaluarea farmacocineticii / toxicocineticii hidrogelurilor magnetice, a metabolismului, a biodegradării in vivo și așa mai departe, care au o mare importanță în aplicațiile ingineriei țesuturilor.”

    Transformatoare hidrogel magnetice inteligente

Un articol publicat în decembrie anul trecut pe Phys.org intitulat Transformatoare inteligente pe bază de hidrogel controlate magnetic (https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=https://phys.org/news/2020-12-magnetically-hydrogel-based-smart.html) descrie un alt studiu realizat asupra hidrogelului magnetic.

În acest studiu, echipa de cercetare chineză a încercat să arate dovada conceptului pentru un transformator controlat de la distanță (jucărie pentru copii) bazat pe un sistem de hidrogel cu memorie de formă.

Au încorporat magnetită (Fe3O4, un tip de oxid de fier) și nanoparticule magnetice într-o structură polimerică cu rețea dublă care conține gelatină. Au folosit magnetismul și lumina pentru a schimba de la distanță forma hidrogelului.

Raportul prevede: ,, Transformarea reversibilă a bobinei-triplu-helix a constituentului de gelatină a îmbibat hidrogelul cu memorie de formă și proprietăți de autovindecare, în timp ce nanoparticulele magnetite au oferit funcții de încălzire fototermică și manipulare magnetică pentru a deforma hidrogelul pentru navigație într-un câmp magnetic. Echipa ar putea apoi restabili forma deformată prin recuperarea formei folosind iradiere ușoară. Zhang și colab. au controlat de la distanță procesele de memorie a formei prin acționare magnetică și memorie de formă asistată de lumină.

Următorul citat arată cum controlează forma și mișcarea hidrogelului. Ce implicații există pentru cei care au hidrogelul în interiorul lor – și cum pot fi literalmente controlați de la distanță – având în vedere că acest lucru se referă la controlul roboților?

Nanoparticulele magnetice sunt aditivi eficienți pentru a introduce acționare fără contact, controlată de la distanță. Atunci când hidrogelurile sunt iluminate cu lumină aproape în infraroșu (NIR), aceste nanoparticule magnetice vor transforma continuu lumina în căldură, provocând încălzirea hidrogelului. Acest lucru va provoca deformarea reversibilă a hidrogelului pentru aplicații ca roboți în mișcare liberă … Echipa a folosit, de asemenea, interacțiunea dintre magneții permanenți și nanoparticulele constitutive ale magnetitei hidrogelului HG-Fe3O4 pentru a ghida construcția pentru navigația direcțională. Folosind hidrogelul, ei au arătat cum navigarea direcțională indusă de magnet ar putea ghida un transformator moale printr-un labirint. Astfel de concepte experimentale au potențial pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi transportatorii ușori, pentru a transporta mărfuri pentru livrarea și eliberarea medicamentelor în biomedicină”.

După cunoștințele mele, Jim Stone a fost primul care a dezvăluit această poveste. Teoria sa merită luată în considerare. El spune că orice este injectat este fie puternic metalic, fie generează un câmp magnetic intens – suficient pentru a atrage un magnet de frigider mediu atunci când vârful acului vaccinului este foarte mic. Cum ar putea acea cantitate mică de lichid din non-vaccinul COVID să fie suficient de magnetică pentru a atrage un magnet prin pielea umană? El crede că injecția conține nanoboti care recoltează sau fură hemoglobina (un tip de oxid de fier) din sânge pentru a construi ceva. Acest lucru este foarte posibil, având în vedere că primul studiu citat mai sus a discutat că hidrogelul magnetic era compus din particule pe bază de oxid de fier. Jim scrie pe al său site (https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://82.221.129.208/.un4.html ) :

,, Cred că orice este în vaccin, care este magnetic, a fost un fel de auto-reproducere nano-tech, (un cip nu a fost injectat), a fost în schimb un nanotech cu o grămadă de nanoboti care construiesc structuri în braț la locul injectării, care sunt magnetice . Acele utilizate pentru vaccin sunt prea mici pentru un cip de identificare, chiar și la dimensiuni complete, probabil că nu ar fi suficiente pentru a atrage un magnet.

Dacă vor avea nanoboti care să construiască o structură magnetică în corp, acești nanoboți trebuie să lucreze cu orice are corpul la dispoziție pentru a face acest lucru. Singura sursă ușor disponibilă de metal magnetic din corp este hemoglobina din sânge, unde un dispozitiv nano-tech ar putea obține fier pentru a construi ceva. Nu cred că o singură injectare care să aibă doar 1CC sau mai puțin ar fi putut să îi facă pe oameni ASA magnetici. Sunt FOARTE magnetici, ceea ce înseamnă că orice se află sub pielea lor pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să provină din propriile lor corpuri dacă un magnet se lipește de el chiar prin pielea lor.”

,,La început m-am gândit că s-ar putea să fie doar injecția și că ai avea nevoie de un magnet de neodim pentru a vedea efectul. Dar, de asemenea, funcționează magneții ceramici obișnuiți și magneții flexibili pentru frigider și funcționează cu forță, adesea pe o suprafață de 4 inci pătrați. Nu este un efect marginal. Ceva serios se întâmplă cu acest lucru, care presupune ca organismul să fie instruit să construiască ceva care este fie metalic, fie emite un câmp magnetic. ȘI DACĂ se întâmplă toate cheagurile de sânge deoarece injecția a eliberat o grămadă de nanoboti, care au atacat sângele pentru a fura hemoglobina, astfel încât să poată construi ceva la locul injectării? PARE că nu este un „ce-ar fi dacă”. ”

CDC a creat VAERS pentru a contabiliza efectele adverse ale vaccinurilor Covid în SUA. Iată un raport al VAERS recent ce stipulează: ,, Între 14 decembrie 2020 și 14 mai 2021, VAERS a raportat un total de 227.805 evenimente adverse totale, inclusiv 4.201 decese – o creștere de 144 față de săptămâna precedentă – și 18.528 de răni grave, în creștere cu 1.338 față de săptămâna precedentă. Aceste date au arătat, de asemenea, 943 de evenimente adverse totale, inclusiv 23 clasificate drept grave, la copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani.

În SUA, au fost administrate 268,4 milioane de doze de vaccin COVID începând cu 14 mai. Aceasta include 115 milioane de doze de vaccin Moderna, 144 milioane de doze de Pfizer și 9 milioane de doze de vaccin Johnson & Johnson (J&J) COVID.

Din cele 4.201 de decese raportate la 14 mai, 23% au avut loc în 48 de ore de la vaccinare, 16% au avut loc în 24 de ore și 38% au avut loc la persoanele care s-au îmbolnăvit în 48 de ore de la vaccinare.

Gânduri finale 

Într-un interviu recent cu Alex NewmanDr. Carrie Madej discută despre modul în care nanotehnologia încorporată în aceste non-vaccinuri COVID are potențialul de a fi un sistem de livrare de medicamente la cerere. „La cerere” înseamnă că ceva trebuie să declanșeze funcționarea, așa că întrebarea este: ce o va declanșa? pHO anumită frecvență5GEMF? Oricare ar fi această substanță metalică sau magnetică sub piele, cu siguranță este un fel de biosenzor conceput pentru a recepționa și transmite semnale. Trăim vremuri cu adevărat istorice și s-ar putea să asistăm la conversia în masă a milioane sau poate chiar a miliarde de oameni în Human 2.0 – transumani – cu tehnologie sintetică încorporată în interiorul lor. După cum merg lucrurile, va fi prima astfel de tehnologie încorporată și nu ultima.

Virologul laureat al Premiului Nobel, Dr. Luc Montagnier, a declarat că „nu există nicio speranță și nici un tratament posibil pentru cei care au fost deja vaccinați”, după ce a văzut folosirea ingredientelor tratamentelor genice Covid. Ceea ce se întâmplă practic este că mafia khazară încearcă să-și ucidă popoarele de sclavi ostatici, mai degrabă decât să renunțe la putere. 

Manipularea si controlul omului prin inginerie genetică si nanotehnologie – Curs predat în academiile militare americane :https://fb.watch/6gVkI-7Iq_/

SURSA

SANATATE SOCIAL ULTIMELE STIRI