Datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB

Datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB

Social-democrații susțin că ”sub guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB, „fără ca banii împrumutați frenetic de Cîțu să se vadă în nivelul de trai al oamenilor sau în investiții”.

”E oficial! Sub guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB, fără ca banii împrumutați frenetic de Cîțu să se vadă în nivelul de trai al oamenilor sau în investiții!

Guvernarea de dreapta, cu Cîțu la butoane, a împrumutat 50 de MILIARDE DE EURO care nu se regăsesc nicăieri: nici în pensii, nici în alocații, nici în investiții! Nu există niciun spital, nicio autostradă, niciun sistem de irigații, niciun un alt proiect major de infrastructură care să fi primit finanțare în actuala guvernare!

PSD cere premierului Cîțu să prezinte în cel mai scurt timp, așa cum îl obligă legea, pe ce a cheltuit banii pe care i-a împrumutat amanetând viitorul generațiilor următoare! Cu fiecare zi care trece fără ca românilor să le fie prezentat pe ce s-au dus banii și care este planul Guvernului pentru reducerea datoriei istorice, e tot mai clar abuzul în serviciu de care se face vinovat Florin Cîțu!

Cîțu, ce ai făcut cu banii?”, scriu reprezentanții PSD pe Facebook.

SOCIAL ULTIMELE STIRI