ICCJ a mai anulat două hotărâri ale CNSU. Decizia este definitivă

ICCJ a mai anulat două hotărâri ale CNSU. Decizia este definitivă

Guvernul Cîțu, CNSU și Raed Arafat primesc încă o lovitură. Un student în anul II la Drept a anulat, în instanță, „pandemia” . Adrian Cristian Secu, a repurtat o victorie uriașă în instanță, Curtea de Apel București constatând inexistența Hotărârii nr.36/2000 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care certifica „pandemia” Covid și toate restricțiile și limitările de libertăți care au decurs din aceasta.

Hotararea CNSU nr. 36/2020, care viza certificarea pandemiei în România declarată de OMS, a fost declarată de Curtea de Apel București, ca fiind inexistentă, în urma acțiunii în instanță depusă de Adrian-Cristian Secu.

Astăzi, ICCJ a mai anulat două hotărâri ale CNSU. Adrian Cristian Secu, tânărul student din anul al doilea al Facultății de Drept a obținut anularea Hot. CNSU nr. 40/2021 și a anexelor, precum și Hot. CNSU nr. 28/2021.

Soluție definitivă:

Încă două hotărâri ale CNSU desființate în mod definitiv:
Art. 1 din Hotărârea CNSU nr. 40/2021 și Hotărârea CNSU nr. 28/2021.

Soluție ICCJ- 20.07.2021:

” Respinge excepţiile invocate de intimatul-reclamant Secu Cristian Adrian prin întâmpinare, respectiv excepţia nulităţii şi excepţia lipsei de interes în promovarea recursului. Respinge recursul declarat de recurentul-pârât Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă prin reprezentant legal Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Cadrul Ministerului Afacerilor Interne împotriva sentinţei civile nr. 1076 din 1 iulie 2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi 20 iulie 2021.

Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, în 24 de ore de la pronunțare.”

JUSTITIE SOCIAL ULTIMELE STIRI