Jandarmii au bătut un bărbat chiar în secția de poliție, pe fața bărbatului rămânând urme de bocanci

Jandarmii au bătut un bărbat chiar în secția de poliție, pe fața bărbatului rămânând urme de bocanci

Narcis Bobină, brancardier la un spital din Târgu Cărbunești în vârstă de 36 de ani, susține că a fost bătut în secția de poliție de către 3 jandarmi și 3 polițiști, ajungând sâmbăta seară la spital cu multiple leziuni.

Bărbatul, potrivit Antena3, în seara de sâmbătă a declarat ca era cu un prieten la club, au făcut consumație și tot scandalul a pornit de la faptul că a vrut să achite nota cu cardul, neavând bani cash la el.

A venit un jandarm, a început să mă ia pe sus, mi-a pus cătușele, mi-a pus mâna pe față și mi-a intrat degetul lui în gură. Am spus: nu mai pot să respir!!! În acel moment, instinctiv, l-am mușcat pe un jandarm de deget”, a povestit bărbatul.

Acesta recunoaște că era băut, dar nu beat.

“Eram băut, nu am băut mult, dar mi s-a tăiat filmul. Ori mi-au pus ceva în băutură, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a explicat bărbatul ajuns la spital după ce ar fi fost bătut în secția de poliție.

“La secție m-au bătut. De la secție m-a luat și salvarea. Trei jandarmi și trei polițiști au fost. Mi-am pus mâinile pe față, dar dădeau, da. Jandarmii au dat. Era unul chelios așa, cu părul scurt și alb, cică are sală de fitness la Târgu Jiu”, a mai spus Narcis Bobină,  având chiar și urme de bocanci pe față.  

SOCIAL ULTIMELE STIRI