Liviu Dragnea: „Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis.Are obiectiv să predea România bucată cu bucată”

Liviu Dragnea: „Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis.Are obiectiv să predea România bucată cu bucată”

Liviu Dragnea consideră că situaţia în care se află România acum este „o dictatură a lui Iohannis” cu un obiectiv clar, „să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu”.

„Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Este vizibilă pentru orice ochi informat și de bună credință. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis, care au câteva obiective majore.

„Are obiectiv să predea România bucată cu bucată”

Primul obiectiv, datorită căruia ei în continuare sunt protejați, este să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, domeniu cu domeniu.

Alt obiectiv pentru guvern în ansamblu este cum să ia comisioane din ce în ce mai grase pe sumele uriașe cheltuite, neexplicând nici până acum ce au făcut cu miliardele îndatorate”, a declarat Liviu Dragnea, într-un interviu la Realitatea PLUS.

„Pentru Iohannis, obiectivul este de protecție personală. Cred că Iohannis a înțeles în final că România este o țară test, dar în care nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor din afară nu e protejat. (…).

Iohannis este răul suprem în această arhitectură. Lui îi este teamă că după ce nu mai e președinte îl leagă”, a mai declarat Liviu Dragnea .

POLITICA SOCIAL ULTIMELE STIRI