Judecătoarea Viorica Costiniu:”Cum îndrăznești TU, politician, să vii și să sancționezi cetățenii pentru că tu ai fost incompetent?

Judecătoarea Viorica Costiniu:”Cum îndrăznești TU, politician, să vii și să sancționezi cetățenii pentru că tu ai fost incompetent?

„Cum îndrăznești TU, politician, să vii și să sancționezi cetățenii pentru că tu ai fost incompetent după cum ai făcut proiectele de legi, după cum ai votat în orb în Parlament și, in loc să prosperăm, ne ducem în hăul slăbiciunilor, al prostiei, al ignoranței și apoi poporul, ca boul la jug, trebuie să fie excavatorul care să scoată țară la suprafață!?

Jale mare ptr un popor înțelept, dar condus prost de cei care își zic conducători, dar mai curând sunt gropari prin definiție”, afirmă judecătoarea, într-un mesaj transmis redacției stiripesurse.ro.

„Oare inainte de toate, n-ar trebui luat in considerare faptul ca guvernarile incompetente, indiferent de culoare si orientare, au nenorocit economia, si-au bătut joc de munca oamenilor si au îndatorat țara nu se știe de ce, pentru ce și mai ales pentru cine?

Câte promisiuni electorale au rămas vorbe în vânt și cu cât grozăviile guvernărilor au distrus ce s-a clădit, greu, dar responsabil? Ce s-a ales din fructificarea bogățiilor din acest rai dăruit de Dumnezeu românilor?

Mâncăm roșii ca pietrele, pâine din grâul nostru vândut străinătății, afine din Peru și tot așa de colinzi culinar tot mapamondul?!

Se laudă unii alții cu zeci de milioane de euro care sunt sau vor veni, zic alții, să sature gurile celor învățați prin țări să experimenteze acasă cum să se fructifice tot în buzunarele înavuțiților de afară!

Și așa, la greu, cu zile înnegrite de înțelepții cu firmă, tăbară pe cei care au muncit, au învațat, unii chiar au izbândit să-și depaseasca condiția ca să ce…. ?!

Să n-aibe parte de un sistem de sănătate sănătos ci de unul în precomă, să n-aibe parte de un învățământ și de o educație la nivelul inteligenței copiilor noștrii care se împiedică de dascăli întârziați dacă nu au norocul unora luminați, să n-aibe șansa unei justitii drepte pentru că din incultura juridică a demnitarilor țării se propagă ignoranța, aroganța, vanități, orgolii, neștiință ridicată la rang de notorietate și câte și mai câte?

Și atunci de e stânga, de e dreapta, politicile construite la nivel de țară, după ce au îngropat în ingratitudine tot ce e spirit civic, devoțiune și drag de a construi, vor, habarniștii, să scoată țara din necazul în care au înfundat-o pe spatele oamenilor, a populației.

E un îndemn al politicienilor: nu mai învățați că e degeaba, voi părinți nu mai faceți sacrificii, nu vă mai luați 3 joburi să faceți față vicisitudinilor aduse ca povară pe umerii voștri, rămâneți proști să le fie mai ușor să vă prostească, rămâneți săraci că tot sunt pornite mărimile țării să vă sărăcească, nu mai cumparați mașină, nu vă mai construiți o casă că bateți la ochi și în timp ce instituțiile financiare ale statului huzuresc prin consilii de administrație și locuri călduțe, inclusiv pentru gropari, secretare, chimiste etc cu studii cât o hartie A4, SALVAȚI ȚARA!

Mai întâi supuneți-vă celor care vor să vă dezbine, consolidați proverbele care duc spre capra vecinului, plecați capul să nu-l taie sabia măsurilor fiscale pentru regenerarea bugetului țării pe care guvernanții l-au călcat în picioare ca strugurii vinului de toamnă!

Să se taie, să se reducă, să se abroge, să se desființeze, să se impoziteze, să se facă orice pentru că ROMÂNUL nu trebuie să fie bogat ci doar cei care-l reprezintă, adică exact cei care îi dau la cap ROMÂNULUI.

Aceste politici destructive vin după electorale, cu practici de degenerare psihologică care distrug destine ale celor care muncesc și uită să trăiască, a celor care în seniorat sperau să-și amintească faptul că și Dumnezeu s-a odihnit și a venit și vremea lor, bântuită însă de pastile, orori și suferințe care, la rândul lor au șansă la viață în funcție de pandemii.

Întâi să construiască cu legile proaste date pe piață, că atât i-a dus capul, să aducă belșugul muncii populației și doar atunci ce prisosește să necesite o analiză corectă, obiectivă la ce e de făcut să mai rămână ceva garanții si pentru viitorime.

Așa că, guvernanții, pe rând, au făcut legile pe care tot cei care le-au inițiat le încalcă, sa răspundă la RAPORT: nu ce viseaza noaptea e bun în zorii zilei, nu răstălmăcim legi la o șuetă, un trabuc și vin franțuzesc și-ntoarcem țara pe dos după cum îi vrerea… Că doar nu-i niciun Ștefan printre somitățile noastre să zica: Pohta, ce-am pohtit!

Justiția nu uită cum ani întregi postrevoluționari a avut același regim, chiar mai crunt decât cel dinaintea lui ’89!

Justiția nu uită că sub presiunea MCV și cu riscul să nu intre în UE, guvernele au luat măsuri minimale pentru o bună funcționare, fiind lipsită de personal, sedii, logistică, hârtie de scris, calculatoare, venituri, magistrații fiind plătiți și cu pensii de nivelul ultimei țări din Europa și cu un buget cât să nu se crape ziua de râs la cât cugetau noaptea guvernanții care au cunoscut rigorile propriilor lor legi pe pielea lor.

Drepturile fundamentale, constituționale înseamnă și respect!

Nu-ți repari greșelile pe munca corectă a oamenilor indiferent de clasă sau ierarhie socială.

Guvernele sunt datoare vândute populației, diferitelor profesii care prin justiție și-au revendicat pe drept ce li s-a” furat” în timp din venituri. Statul debitor se comportă ca un creditor venos astfel că egalitatea în fața legii e doar pentru mojici.

Ce face ANAF?

Cât a plătit din datoriile față de cetățeni, cât a strâns la buget potrivit atribuțiilor?!

Întâi, respectați oamenii care v-au ridicat in jilțuri, cu măsuri care să justifice nu incompetența guvernelor, a imitațiilor de miniștri, ci cu știință si responsabilitate nevoia de prosperitate”.

JUSTITIE POLITICA SOCIAL ULTIMELE STIRI