Nicolae Ciucă și-a numit șef de cabinet o fostă consilieră militară din Ministerul Apărării Naționale

Nicolae Ciucă și-a numit șef de cabinet o fostă consilieră militară din Ministerul Apărării Naționale

Cabinetul premierului este condus, începând de vineri, de un general-maior în rezervă, Paula Cristea, fost consilier militar în cadrul Ministerului Apărării Naționale în timpul mandatului lui Nicolae Ciucă,potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Paula Cristea se numește în funcția de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, se arată în documentul datat și publicat vineri în Monitorul Oficial.

Conform documentelor publicate pe site-ul ministerului, Paula Cristea a avut funcția de consilier coordonator domeniu la Grupul consilierilor ministrului apărării naționale și s-a bucurat recent, în 17 decembrie, de o ceremonie de avansare în gradul de general-maior și trecerea ei în rezervă, ocazie cu care a ținut un discurs în care a făcut un scurt bilanț al celor 34 de ani ai săi de carieră militară.

„Este greu să te desparți de familie și de prieteni. Este greu să pleci din casa în care ai trăit în ultimii 17 ani. Este greu să renunți la haina cea mai dragă din garderobă și este imposibil să uiți vreodată că ești militar. Nu voi face o trecere în revistă a ceea ce am făcut în cei 34 de ani de când am îmbrăcat uniforma militară. Ar fi plictisitor pentru dumneavoastră și mult prea emoționant pentru mine. Aș spune doar că am plecat de la „murătură” în Școala Militară, am continuat cu „bibane” ca tânăr ofițer și am ajuns la „sistemul nervos central al Armatei” și, uitându-mă la colegii mei de Academie, prezenți aici, îmi dau seama că am fost o promoție de excepție a Academiei de Înalte Studii Militare”, a spus generalul-maior în rezervă în cadrul ceremoniei, conform unei postări publicate pe contul de Facebook al MApN.

Paula Cristea este soția lui Ionel Cristea, și el general al Armatei Române. 

POLITICA SOCIAL ULTIMELE STIRI