Gheorghe Piperea : RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU. Toate actele semnate de el prin uzurpare de calități oficiale SUNT FALSE

Gheorghe Piperea : RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU. Toate actele semnate de el prin uzurpare de calități oficiale SUNT FALSE

Avocatul Gheorghe Piperea face publică o sentință emisă de o judecătoare din Alba, care a decis că Raed Arafat nu este șeful DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU.

„Un judecător de la Curtea de apel Alba Iulia a constatat, într-un proces declanșat de o doamnă avocat (Petruți Nicoleta Monica), că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU. La termenul următor (9 mai 2022) urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Raed Arafat prin uzurpare de calități oficiale. După toate probabilitățile, motivul Pentru care judecătorul de la Alba Iulia este acela că Raed Arafat nu a fost niciodată desemnat oficial, de către premierii României, în funcția de șe al DSU.

Vă mai amintiți? Niciodată, în România, nu a fost oficial declarată epidemia, Pentru toat ceea ce ne-a fost livrat sub numele de „pandemie”, între 14 martie 2020 – 8 martie 2022 utilizându-se credința că este epidemie, iar Raed Arafat este șeful DSU și CNSU, precum și comandantul acțiunii. Adăugând că toate cele 24 de hotărâri de guvern care au instaurat și prelungit starea de alertă în cei doi ani de plandemie au fost anulate integral de curțile de apel din țară, înseamnă că tot ceea ce am trait a fost fărădelegea, air nu vreo politică sanitară care să fi mimant măcar respectful legii, al Constituției și al drepturilor și libertăților omului.

Acum ar trebui ca toți cei ce au avut de suferit, sanitar, economic, social, psihologic, emoțional, de pe urma acestei fărădelegi să ceară masiv în justiție despăgubiri, mai ales de la persoanele fizice care au conceput, instigat la, favorizat și ajutat la această fărădelege fără precedent în instorie și în lume. Plus denunțurie penale cu sutele de mii contra celor care, iată, au mers pe burtă, crezând că imposture lor nu va putea fi niciodată descoperită. Și Petrov credea că scapă. Si nu a scăpat.

Pentru conformitate, iată ce conține dipozitivul cu pricina:

„Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecinţa anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării şi notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. […] Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepţiilor şi a cererii de denunţare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat”.

Interesant este că această decizie este atacabilă cu recurs doar odată cu fondul – acum va fi foarte interesant cum vor soluționa treaba cu celeritatea acei magistrați și șefi de pe la ÎCCJ care au fost atât de amicali cu Arafat & co până acum. Toate cauzele câștigate de popor contra lui Arafat & co sunt amânate, în rescurs, la calendele grecești. Toate cazurile în care Arafat & co are interese contra poporului se judecă extrem de rapid, în termene de săptămâni sau chiar zile. Doar că aici, în această speță, nu se poate – va trebui să se termine fondul, adică să ma treacă trei – patru luni, pentru ca decizia în ce-l privește pe Arafat să poată fi contestată. Până atunci, ne-stimabilul va sta cu stigmatul pe frunte, la fel cum a stat Petrov, alias Băsescu Tr., timp de 2-3 ani.

PS Felicitări pentru curaj celor implicați”, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

JUSTITIE SOCIAL ULTIMELE STIRI