Executivul Pfizer: Mutații Covid prin evoluție direcționată. Pfizer continuă să profite de pe urma vaccinurilor

Executivul Pfizer: Mutații Covid prin evoluție direcționată. Pfizer continuă să profite de pe urma vaccinurilor

Project Veritas a lansat un nou videoclip care expune un director Pfizer, Jordon Trishton Walker, care susține că, compania sa explorează o modalitate de a „modifica” COVID prin „Evoluția direcționată” pentru a preveni dezvoltarea vaccinurilor viitoare.

Executivul Pfizer a povestit unui jurnalist Veritas despre planul companiei sale pentru vaccinurile COVID, recunoscând în același timp că oamenilor nu le-ar plăcea această informație dacă ar fi făcută publică.

„Unul dintre lucrurile pe care le explorăm [Pfizer] este ca, de ce nu îl modificăm noi înșine [COVID], astfel încât să putem crea — să dezvoltăm preventiv noi vaccinuri, nu? Deci, trebuie să facem asta. Dacă vom face asta, totuși, există riscul ca, așa cum v-ați putea imagina, nimeni nu vrea să aibă o companie farmaceutică care mută viruși nenorociți”, a spus Walker.

„Din ceea ce am auzit este că ei [oamenii de știință Pfizer] îl optimizează [procesul de mutație COVID], dar merg încet, deoarece toată lumea este foarte precaută — evident că nu vor să accelereze prea mult. Cred că, de asemenea, încearcă să o facă doar ca un lucru de explorare pentru că, evident, nu vrei să faci publicitate că descoperi mutații viitoare”, a spus el.

„Nu spune nimănui. Promite că nu vei spune nimănui. Modul în care ar funcționa [experimentul] este că punem virusul în maimuțe și le facem succesiv să se infecteze în continuare și colectăm mostre în serie de la ele.”

Walker a făcut paralele între acest proiect actual Pfizer și ceea ce s-ar fi putut întâmpla la Institutul de Virologie Wuhan din China.

„Trebuie să fii foarte controlat pentru a te asigura că acest virus [COVID] pe care îl modifici nu creează ceva care merge peste tot. Care, bănuiesc, este modul în care virusul a început în Wuhan, să fiu sincer. Nu are sens că acest virus a apărut de nicăieri. Este o prostie”, a spus el.

„Nu ar trebui să faci cercetări privind câștigul funcției cu viruși. În mod regulat nu. Putem face aceste mutații ale structurii selectate pentru a le face mai puternice. Există cercetări în desfășurare despre asta. Nu știu cum va funcționa”, a spus el.

Walker i-a mai spus jurnalistului Veritas că COVID a fost esențial pentru succesul recent în afaceri al Pfizer:

Walker: O parte din ceea ce vor ei [oamenii de știință Pfizer] să facă este, într-o oarecare măsură, să încerce să-și dea seama, știți, cum există toate aceste tulpini și variante noi care pur și simplu apar. Deci, este ca și cum ai încerca să-i prindem înainte să apară și putem dezvolta un vaccin profilactic, de exemplu, pentru noi variante. Deci, de aceea le place, să o facă controlat într-un laborator, unde se spune că acesta este un nou epitop, și deci, dacă apare mai târziu în public, avem deja un vaccin care funcționează.

Jurnalistul Veritas: Doamne! Este perfect. Nu este, totuși, cel mai bun model de afaceri? Doar controlați natura înainte ca natura să se întâmple? Dreapta?

Walker: Da. Dacă funcționează.

Jurnalistul Veritas: Ce vrei să spui dacă funcționează?

Walker: Pentru că uneori apar mutații pentru care nu suntem pregătiți. Ca și cu Delta și Omicron. Și lucruri de genul ăsta. Cine știe? Oricum, va fi o vacă de bani. COVID va fi o vaca de bani pentru noi pentru o vreme în viitor. Ca evident.

Jurnalistul Veritas: Ei bine, cred că întreaga cercetare a virușilor și mutarea acestora ar fi cea mai bună vacă de bani.

Walker: Da, ar fi perfect.

Walker a continuat explicând cum Big Pharma și oficialii guvernamentali, cum ar fi la Food & Drug Administration [FDA], au interese reciproce și cum acest lucru nu este în interesul poporului american:

Walker: [Big Pharma] este o ușă rotativă pentru toți oficialii guvernamentali.

Jurnalistul Veritas: Uau.

Walker: În orice industrie, totuși. Deci, în industria farmaceutică, toți oamenii care ne revizuiesc medicamentele — în cele din urmă, cei mai mulți dintre ei vor veni să lucreze pentru companiile farmaceutice. Și în armată, oficialii guvernului apărării lucrează în cele din urmă pentru companii de apărare.

Jurnalistul Veritas: Ce părere aveți despre acea ușă rotativă?

Walker: Este destul de bine pentru industrie să fiu sincer. Este rău pentru toți ceilalți din America.

Jurnalistul Veritas: De ce este rău pentru toți ceilalți?

Walker: Pentru că, atunci când autoritățile de reglementare care ne revizuiesc medicamentele știu că, odată ce încetează să reglementeze, vor lucra pentru companie, nu vor fi la fel de greu cu compania care le va oferi un loc de muncă.

SOCIAL ULTIMELE STIRI