Oxidul de grafenă în vaccinarea Covid-19 – moartea controlată de la distanță prin apăsarea unui buton

Oxidul de grafenă în vaccinarea Covid-19 – moartea controlată de la distanță prin apăsarea unui buton

Cercetătorul spaniol Prof. Dr. Pablo Campra de la Universitatea din Madrid a detectat oxid de grafenă în vaccinurile Corona în noiembrie 2021. Particulele de grafenă acționează ca niște mici antene pentru radiațiile electromagnetice, cum ar fi cele de radiocomunicații mobile, ceea ce poate duce la interferențe dramatice, chiar la moarte. Coincidență sau calcul?

Cercetătorul spaniol Prof. Dr. Pablo Campra de la Universitatea din Madrid a detectat oxid de grafenă în vaccinurile Corona în noiembrie 2021, relatează kla.tv.

Oxidul de grafenă este un material cu un grad ridicat de conductivitate electrică. În organism, acesta se deplasează către organele cele mai active din punct de vedere electromagnetic. Printre acestea se numără sistemul nervos, creierul și mai ales inima. Activitatea electromagnetică crește atunci când inima este supusă unui stres mai mare, de exemplu în timpul sportului.

Acest lucru ar putea explica de ce sportivii vaccinați sunt mult mai frecvent afectați de tulburări de ritm cardiac. În plus, particulele de grafenă acționează ca niște mici antene pentru radiațiile electromagnetice, cum ar fi cele de radiocomunicații mobile. În organism, particulele de grafen sunt polarizate de această radiație, adică se generează o tensiune electrică.

Acestea transmit apoi aceste impulsuri de tensiune către țesuturile din jurul corpului. De exemplu, mușchiul cardiac, creierul și nervii, ceea ce poate duce la tulburări dramatice, chiar la moarte. Este această „moarte controlată de la distanță” un accident tragic sau chiar un calcul perfid?

SOCIAL ULTIMELE STIRI