Zălăuanul Dan Mirișan, unul dintre cei mai reputați antrenori de tenis din România, a murit fulgerător la doar 42 de ani

Zălăuanul Dan Mirișan, unul dintre cei mai reputați antrenori de tenis din România, a murit fulgerător la doar 42 de ani

La nici 43 de ani, Dan Mirişan s-a stins din viaţă, provocând un mare şoc în sportul românesc şi mare durere în rândul familiei, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au ştiut şi stimat. Dan Mirişan era căsătorit şi avea un băiat de 9 ani.

Cariera sa sportivă şi viaţa sa pe acest pământ s-au oprit brusc şi fulgerător. Vinerea trecută, în timp ce se afla pe un teren de tenis din Complexul Tenis Club Galaxy Bucureşti, a acuzat dureri puternice la stomac.

A fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi a fost transportat la un spital din capitală, acolo unde a fost şi internat. Se pare că antrenorul de tenis ar fi făcut o pancreatită.

Din păcate, starea sa de sănătate nu s-a ameliorat, ba chiar s-a înrăutăţit, astfel că miercuri, în jurul orelor 11 ale dimineţii, a intrat în stop cardio-respirator.Medicii au depus toate eforturile pentru a-l readuce la viaţă, dar totul a fost în zadar.

Federația Română de Tenis regretă dispariția antrenorului Dan Mirișan

Federația Română de Tenis regretă dispariția antrenorului Dan Mirișan, un tehnician serios și dedicat acestei meserii.

În cele peste două decenii de activitate, Dan Mirișan a pregătit sportivi care au ajuns campioni naționali, iar în urmă cu un deceniu a fost membru al Comisiei de Disciplină al Federației Române de Tenis.

Federația Română de Tenis transmite condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace.”, se arată în mesajul transmis de reprezentanții FRT.

SOCIAL SPORT ULTIMELE STIRI