Andra Hrubi, elevă în clasa a XII-a la liceul pedagogic din Deva, moarte subită în urma unui infarct!

Andra Hrubi, elevă în clasa a XII-a la liceul pedagogic din Deva, moarte subită în urma unui infarct!

Andra Hrubi, o elevă din clasa a XII-a de la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” Deva (Hunedoara), a murit fulgerător, în urma unui infarct, susțin apropiații săi.

Fetei i s-ar fi făcut rău și a fost transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată. Vestea decesului a fost anunțată de reprezentanții instituției de învățământ.

„Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească  Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Ai trăit de mică în lumea cărților, ai avut o înclinație pentru tot ceea ce e frumos, iar în acest moment suntem  convinși că acolo unde ești, îți trăiești propria poveste. Îți mulțumim pentru amintiri, clipele petrecute împreună și pentru prietenia ta sinceră. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra! Clasa a 12-a F/S”, au transmis foștii colegi ai elevei pe pagina de Facebook a  Colegiului Național Pedagogic,, Regina Maria ” din Deva.

Felicia Hrubi, mama Andrei Hrubi, tânăra de 18 ani care era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic din Deva și a murit subit după infarct săptămâna aceasta, cere lumii să se spună adevărul despre faptul că era vaccinată. „DA, VĂ ROG SĂ SPUNEȚI LA TOATĂ LUMEA”, a spus Felicia Hrubi răspunzând la o întrebarea pe această temă de pe Facebook.

SOCIAL ULTIMELE STIRI