La o zi după ce i-a făcut Plângere penală lui Fauci, biroul senatorului Rand Paul a Ars

La o zi după ce i-a făcut Plângere penală lui Fauci, biroul senatorului Rand Paul a Ars

Clădirea din Bowling Green, Kentucky, în care își are birourile senatorul Republican Rand Paul, inamicul declarat al lui Anthony Fauci, a fost distrusă de un incendiu.

Conform publicației locale, Bowling Green Daily News, incendiul care a izbucnit la primele ore ale zilei de vineri a provocat distrugeri grave imobilului din State Street, unde se află biroul senatorului Rand Paul.

Incendiul a fost raportat la ora locală 1:45.

Pompierii locali au anunțat că în sinistru nici o persoană nu a fost rănită, însă că acoperișul clădirii s-a prăbușit, iar clădirea însăși a suferit distrugeri masive care i-au afectat structura.

Cu o zi înainte de calamitate, senatorul Rand Paul a anunțat că l-a deferit pe doctorul Anthony Fauci justiției cu acuzația că a mințit sub jurământ într-o audiere în fața Congresului.

Paul a invocat un e-mail al lui Fauci de la începutul anului 2020, despre care senatorul a declarat:

„Era momentul când începeau să analizeze pandemia. Și, în acel e-mail, el (Fauci) practic afirmă: «Da, bănuim că ar putea fi vorba de un virus manipulat, deoarece provine dintr-un laborator din Wuhan, unde au loc lucrări gain-of-functions».”

Și Rand Paul a adăugat:

„Ei bine, acest lucru contrazice direct tot ce mi-a declarat în fața comisiei de audiere, negând categoric că (Institutul Național pentru Sănătate, pe care îl conducea Fauci) a finanțat lucrări gain-of-functions, ceea ce este o minciună absolută.”

Lucrările de laborator de tip „gain-of-functions” au drept scop mărirea artificială a agresivității, gradului de răspândire și periculozității virușilor.

Sursa :ActiveNews

EXTERN SOCIAL ULTIMELE STIRI