Jandarm din Sălaj, găsit mort la serviciu

Jandarm din Sălaj, găsit mort la serviciu

Un jandarm din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, a fost găsit fără suflare în această dimineaţă, la serviciu. Subofițerul în vârstă de 56 de ani era împuşcat, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. 

Tragedia ar fi avut loc chiar la schimbarea de tură. 

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această dimineață, la obiectivul la care își desfășura serviciul, cu mai multe plăgi împușcate în zona toracelui. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și avea 56 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. 

Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate. Dumnezeu să îl ierte!”, au transmis colegii jandarmului.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla ce s-a întâmplat. 

SOCIAL ULTIMELE STIRI