Două mașini de poliție s-au ciocnit în timpul unei urmăriri, la Arad

Două mașini de poliție s-au ciocnit în timpul unei urmăriri, la Arad

Două mașini de poliție s-au ciocnit noaptea trecută, într-un accident în oraşul Sântana din Arad, în timp ce urmăreau un șofer care nu a oprit la semnalul regulamentar. Patru polițiști au fost duși la spital.

Sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Pâncota, județul Arad, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism.

Mașina urmărită și-a continuat deplasarea, iar, în orașul Sântana , autospeciala de poliție aflată în urmărire a intrat în coliziune cu o altă autospecială.

Patru polițiști au fost transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. Doi dintre aceştia au rămas internaţi.

În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă„, au declarat reprezentanţii Biroului de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cei 4 agenți aflați în cele două autospeciale de poliție, au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi DrugTest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Ulterior, patru tineri din oraşul Pâncota, care se aflau în autorurismul urmărit au fost prinşi şi sunt cercetaţi. Doi dintre ei au fost găsiţi într-o pădure după ce au abandonat autoturismul.

Din primele verificări, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest şi DrugTest, cu rezultat negativ.

SOCIAL ULTIMELE STIRI