Tânăr din Cluj prins drogat în timpul examenului auto. Din greșeală, i-a dat polițistului un plic cu stupefiante

Tânăr din Cluj prins drogat în timpul examenului auto. Din greșeală, i-a dat polițistului un plic cu stupefiante

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a susținut examenul pentru obținerea permisului auto categoria C în timp ce era drogat. Mai mult, din greșeală, atunci când i-a înmânat documentele polițistului examinator, tânărul care susținea examenul pentru a deveni șofer profesionist i-a dat și un pliculeț cu stupefiante.

Incidentul a avut loc luni, în timp ce tânărul de 20 de ani, născut în județul Neamț, dar care locuiește la Cluj-Napoca, susținea proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

După ce a urcat în camion, examinatorul i-a cerut cartea de identitate și permisul de conducere categoria B. Tânărul nu a observat că între cele două documente avea un pliculeț cu un praf alb, astfel că i l-a înmânat polițistului examinator.

Polițistul, Gabriel Crișan, nu i-a spus tânărului nimic, ci a pus plicul în dosar cu celelalte acte, iar între timp și-a anunțat colegii de la Rutieră prin intermediul unui mesaj, astfel că agenții au așteptat camionul în capătul străzii, conform Dejeanul.ro.

Tânărul a fost testat atât pentru alcool, cât și pentru droguri, iar la cele din urmă rezultatul a fost pozitiv, mai scrie publicația locală.

SOCIAL ULTIMELE STIRI