Polițistă prinsă la furat haine în mall

Polițistă prinsă la furat haine în mall

O tânără polițistă, agent principal la Inspectoratul General pentru Imigrări Iași, în vârstă de 22 de ani, a fost prinsă la furat într-un mall din Iași. Incidentul a avut loc pe 6 noiembrie, când paznicii din centrul comercial au observat că tânăra ar fi sustras articole vestimentare în valoare de aproximativ 554 de lei. Aceasta a fost oprită la ieșire, iar hainele furate au fost găsite asupra ei.

Poliția a fost alertată, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au transmis că au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că polițista a fost prinsă în timp ce încerca să fure din mall. Dosarul penal a fost deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tinerei polițiste. 

„La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

JUSTIȚIE SOCIAL ULTIMELE STIRI